Gå av den misshandlade vägen med Adidas Reaction TR “Shoe Stories” -paket

Är du redo för adidas Reaction TR “Shoe Stories” -paket? Om du känner dig lite déjà vu, är det förmodligen för att vi har sett den här silhuetten några gånger tidigare. Ronnie Fieg och Yohji Yamamoto har båda tagit på sig denna silhuett tidigare, och det är tillbaka för ytterligare en säsong av utforskning, en riktig ikon bland utomhusentusiaster. Det är tillbaka för ytterligare en säsong av utforskning.

Återvänder i två renskurna färgvägar inklusive “Core Brown” och “Core Black”, båda paren arbetar på en andningsmaskbas medan elastiska remmar går över sidorna och medialerna för en teknisk estetik. En streck av nylon omger vristen medan smörig mocka paneler anländer längs tålådan för en luxe -utseende. Runt baksidan hittar du en befästande lera som skapas av tumlade läder, komplett med “adidas” -märke vid hälen.

Bild genom 43Einhalb

Bild genom 43Einhalb
Nere nedan hittar du en chunky EVA-mellansula, och detta kompletteras av en hälsosam dos av ökning vid hälen för den perfekta blandningen av komfort och dämpning, slutför den äventyrsklara estetiken.

ADIDAS REACTION TR “Shoe Stories” -paket, som startades den 21 augusti strax före den nya säsongen, borde inte missa, så se till att du håller det låst på den enda leverantören om du behöver dessa i din samling. Låt oss veta vilken färg du skulle cop, och i relaterade nyheter ser det ut som nästa Pharrell Williams x Adidas NMD HU inte kommer att ha en spårsula!

Bild genom 43Einhalb

Bild genom 43Einhalb

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *