Släpp påminnelse: Missa inte Nike Dunk Low SP “University Red”!

Om du bara kan klara en dunk låg den här säsongen, gör det till Nike Dunk Low SP “University Red”. En del av den eftertraktade “Team Tones” -kollektionen som började med förra månadens “Brasilien”, den här färgen borde definitivt inte missa, så se till att du ställer in dina larm när de släpper i morgon klockan 8 den 12 juni!

En nästan en-till-en-tag av “St. Johns” från 1985’s “Be Troe to Your School” -paket, “University Red” är målad i ett tidlöst rött och vitt färgschema som kommer att gå vansinnigt bra med någon passform . Klassiska element som Nike Swoosh gör en återgång, medan perforeringar vid tåboxen erbjuder en ultra andningsupplevelse.

Bild via slutet.

Bild via slutet.
Ytterligare varumärke träffar tungan och hälen och avrundar det hela är en djärv röd yttersula som slutför den snygga heta estetiken.

Nike Dunk Low SP “University Red” släpps den 12 juni bör inte missas, så se till att du håller den låst vid den enda leverantören om du vill garantera en W! Låt oss veta om du kommer att ta ett par, och medan du är här dekonstruerar den kommande Nike en klassiker!

Bild via slutet.

Bild via slutet.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *