Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” är i verk

Kanye Wests Yeezy-line-up har vuxit enormt under de senaste åren sedan han samarbetade med varumärket med de tre ränderna. Förutom de senaste nyheterna om återkomsten av den eftertraktade “Oreo” på Boost 350 V2 -färgen, tar vi nu dess motsatta design: Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo”.

För de hängivna samlarna av Mr Wests berömda Yeezy -skor är “Reverse Oreo” ett par som vi inte ifrågasätter du har väntat på länge sedan dess första rykten för några år sedan. Lyckligtvis har vi slutligen bilder i paret.

Bild via yeezyinfluence
Int’l frakt

Se mer

Yeezy 350 V2 “Reverse Oreo” är vad du kan förvänta dig; Den monokromatiska konfigurationen från “Oreo” vred. Den Primeknit-vävda basen är i vit medan varumärket “SPLE-350” på sidan sitter ovanpå en kontrasterande svart rand. Naturligtvis skulle fläktfavourite silhuetten inte vara total utan en full längd adidas ökar mellansula under foten, vilket ger komfort samt dämpning att du inte kommer att upptäcka snabbt från andra avslappnade fitnessinstruktörer på marknaden idag.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” tappar tydligen mot baksidan av detta år, så se till att hålla dig inlåst just här på den enda leverantören om du vill hålla dig före de senaste Yeezy -släppdatumen. I tillhörande nyheter, ta en djupgående titt på Yeezy Boost 350 V2 “Onyx”.

Bild via yeezyinfluence
Int’l frakt

Se mer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *