SACAI Vibes -funktionen på Nike Waffle Racer “Green Nebula”

SACAI X NIKE LDWAFFLE är, händerna ner, en av årets mest populära sneakers. En sko som tog sig till vår Top Ten Nike Collab -lista, medan den inte är kitos Abes första Swoosh -sko, det är verkligen hennes bästa. Att hålla det sagt, om du inte lyckades hantera tidigare i år, så har vi din rygg, eftersom Nike Waffle Racer “Green Nebula” är nästa finaste sak!

Med en slående likhet med det ursprungliga paret som debuterade tillbaka 1977, har det exakt samma mockasininspirerade övre som OG, och är målad i en grön och gul kombination som ser mycket ut som “Green Gusto” LDWaffle som träffar hyllor i maj.

Bild genom Nike
Int’l frakt

Köp nu

Nere nedan gör den klassiska kilens mellansula och våffla yttersula ett comeback, men det har blivit lite renoverat med en minnesskum sockliner och en mellansula med dubbla densitet, vilket gör den lika bekväm som någonsin.

Nike Waffle Racer “Green Nebula” finns tillgänglig nu direkt från Nike UK, kommer att göra andra sneakerheads gröna med avund, så ta ett par bäst nu innan det är för sent! Medan du är här, se till att du håller den låst hos den enda leverantören för de senaste och bästa sneaker -nyheterna och släpper!

Bild genom Nike
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *