Svart såväl som guld accenter dyker upp på Neymar Jr. X Nike Shox TL

Tidigare i sommar släppte Neymar Jr. ett par exklusiva Nike Shox R4s. Nu har den brasilianska fotbollsspelaren erbjudit en allra första blick av en samarbetet Shox TL, liksom den är så luxe som den blir. En sko som har varit i rampljuset ganska en tid, här är vad vi förstår hittills!

Målad i en helt svart färgväg med slående guld accenter hela tiden, är shox tl tillverkad från nät över dess övre, med en glansig plastbur som lindas runt, följt av en kontrasterande guld swoosh som skjuter över sidorna såväl som mediala sidoväggar.

Nere nedan upptäcker du det ikoniska Shox-dämpningssystemet som är uppdelat mellan svart i framsidan såväl som guld på baksidan, liksom för att runda allt, framåt Paris Saint-Germain framåt har roterat det traditionella “Z”; till en “n”; För Neymar, slutför utseendet.

Neymar Jr. X Nike Shox TL kommer att släppas den 13 juli är ett visst måste COP! Låt oss förstå om du lägger till ett par till din rotation, och när du är här, titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Bilder via ATMOS_TOKYO

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *