Yeezy Boost 350 V3 -ytorna i en “Triple Black” -bild

bild via Spicychickenwings
Efter att ha fått en bättre titt på ‘Alien’ i slutet av förra månaden har Yeezy Boost 350 V3 just dykt upp i en snygg ‘trippelsvart’ färg! En av de mest efterlängtade sneakers under de senaste åren, hype för dessa är utanför listorna!

Bilder med tillstånd av Sneaker Insider @spicychickenwings, dessa bilder visar båda färger sida vid sida. Med en strumpliknande design är överdelarna utformade från ett stretchigt primeknit-material samt målade i ett unikt mönster som verkar som ett modernt handtag 2015 ‘Turtle Dove’, men med en Digi Camo-twist. Tjocka repspetsar binder skorna ihop, liksom en elastisk krage på samma sätt gör ett utseende – en stilfunktion som aldrig har sett på någon typ av Kanye West -sneaker tidigare.

Bild via spicychickenwings
När du rör dig nedåt kan du bli förvånad över att upptäcka att signaturen ribbad mellansula har ersatts av en smidig såväl som strömlinjeformad. Detta genomskinliga system hem en platta av boost, en adidas innovation som har gett bärare med oöverträffad komfort sedan 2013.

Den största avvikelsen från 350 V1: s ursprungliga stil någonsin, Yeezy Boost 350 V3 bör inte missas. Oavsett om det bara är tidiga prover, stilkoncept eller bara förfalskningar, ändrar det inte sanningen att nästa generation Yeezy kommer att vara ren eld! Ryktes att introducera någon gång i december, se till att du håller den låst vid den enda leverantören för uppdaterad frisläppningsinformation när den utvecklas!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *