Nike x Black Comme des Garçons släpper en ren T-shirt-kollektion

Återigen är Nike x Black Comme des Garçons tillbaka med en annan kollaps för åldrarna! Den nuvarande kollaboren anländer till scenen efter utgivningen av flera retroinspirerade Nike X Black CDG-t-shirts i september 2020. Exklusivt för Dover Street Market, undersöker den nuvarande kollaps klassiska Nike-logotypdesigner med tillägg av textbaserade utskrifter.

Först upp har vi en fritt flytande svart silhuett med en parning av Nikes berömda Swoosh-logotyper. Medan den ena logotypen är tonal i utseende sitter den andra sned med en rutig visning. Dessutom har denna T-shirt slogan “Min energi kommer från frihet” tryckt i sidled ner i mitten av tee.

Bilder med hjälp av Dover Street
Den andra med hjälp av en vit färg med en kontrasterande svart Nike Swoosh på bröstet. Placerad ovanför logotypen En stor “live gratis med stark vilja” -tryck tar centrum för en grundläggande men utmärkt visning.

Bilder med hjälp av Dover Street
Den sista tee kommer i form av en annan svart bit med tonala designfunktioner. Det dubbla Swoosh -logotypmotivet gör en avkastning men med en annan placering och design. Vid sidan av detta pryder en “Wear Your Freedom” -tryck bröstet.

Med alla tre tees tillverkade i Japan finns det ingen tvekan om kvalitet kommer att täckas! Låt oss veta vilken Nike x Black Comme des Garçons bit du känner dig mest, och se till att hålla dig uppdaterad med alla nuvarande i streetwear, sneakers och mycket mer hos den enda leverantören. I relaterade nyheter är Comme des Garçons x Nike Air Foamposite One till skillnad från allt vi har sett tidigare!

Bilder med hjälp av Dover Street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *