Nike Dunk Low “Rooted in Peace” hyllar japanska trädgårdstraditioner

Efter att Nike återupplivade sin legendariska dunk silhuett 2019, har basket-vände-livestyle smyger blivit populära mycket mer än det någonsin har varit tidigare med med Limited Edition Colourways, högprofilerade samarbeten och kändisuppdrag som ansvarar för detta. Om du är uppdaterad med de nuvarande skodonnyheterna med oss ​​här på den enda leverantören, har vi inga tvivel om att du skulle veta att Beaverton Sportswear Gigantic länge har erkänts för sin kärlek till japansk kultur. Efter utgivningen av Nike Air Max 90 “Fried Chicken” och Nike Air Max 97 “Energy Jelly”, båda bostadstema som simulerar japanska komfortbutikens näring, är det nu dags för dunkarna att stiga upp i en ny form som kallas Nike Dunk Låg “rotad i fred” som hämtar inspiration från konsten för japansk trädgårdsskötsel.

Denna helt nya Nike Dunk Low-variant arbetar med en låg top-profil som aldrig kommer att gå ur modet, ser en sensationell svart-tained denim-bas insvept med plyschmocka-paneler i ljusbruntfärgade nyanser, vilket helt och med ger en kontrasterande men lugn utseende.

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Se mer

På andra håll glider Nike snabbt igenkännliga Swoosh över de laterala och mediala sidoväggarna och återförenas elegant vid hälen där dessutom varumärkesavtryck förekommer i en “Jade Green” -färg. Naturligtvis kan du inte prata om Nike Dunks utan att nämna mellansula i full längd under foten, vilket gör att komfort och dämpning är optimerad för längre slitperioder, sedan fodrad med en genomskinlig orange gummi yttersula för ytterligare dragkraft. Ensemblen avrundas med ett fredsskylt som präglas på hälregionen och sashiko-återinnings broderier i vitt på midfotregionerna såväl som kragen, mycket som Nike SB Dunk Low Denim “Sashiko” från 2020.

Nike Dunk Low “Rotad in Peace” har onekligen gralstatus för massor av sneakerheads och japanska kulturälskare. Låt oss veta om du kommer att lägga till dessa i din samling, använd vår Nike Dunk -storleksguide så att du vet hur de passar och håller den inlåst i idealisk här för kommande Nike Dunk -släppdatum. I relaterade nyheter hyllar Nike Dunk Low N7 “Dark Raisin” hyllning till indiansk kultur.

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *