En till fots titt på Puma Rs 9.8 -kollektionen

Puma Rs 9.8 måste vara en av de mest spännande nya silhuetterna på sommaren. Upptäckt tidigare denna månad av den tyska jätten, som absolut dominerar det chunky sneaker -spelet just nu, vi tittar på foten på den varmt förväntade skon! Tillgänglig nu i massor av speciella färgvägar i full familjestorlek, du vill verkligen inte missa!

Att anta Pumas signatur Futro -estetik som smälter klassisk design med samtida element, den önskade Rs 9,8 -line -up hyllar den ungefärliga hastigheten för gravitationsacceleration nära jordens yta, vilket motsvarar 9,8 m/s².

Utformad från ett antal ultramaterial, inklusive nät, läder och mocka, sitter varje sko ovanpå en extra chunky EVA -mellansula som har infunderats med Pumas ikoniska körsystemteknologi för komfort som är bokstavligen ut ur denna värld. För att runda det hela tar signaturen Formstrip sin plats på sido- och mediala sidor, och Puma Rs 9,8 varumärke träffar tungan och slutför avantgarde-estetiken.

Tillgänglig ideal nu i ett gäng stilar och färgvägar, den helt nya Puma Rs 9.8 bör ha en plats i varje Sneakerheads samling! Retailing för bara 75 £ per pop, du får mycket mer sko än du betalar för!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *