En sneak -titt på den allra första Ninja X Adidas -sneaker

I slutet av augusti chockade Adidas världen genom att tillkännage ett partnerskap med Ninja – en av världens mycket framgångsrika spelare. Även om detta partnerskap kan verka ganska udda till en början, när du tror på det, är det en hel del mening. Nu, efter ungefär en månads väntan, får vi slutligen en sniktitt vid den första Ninja X Adidas -sneaker, liksom det är verkligen typ av eld!

Bild med bara nya spark
Byggnaden på den väldigt framträdande Nite Jogger -silhuetten är skon målad i Ninjas signaturblå såväl som gul färgplan som är grundläggande och slående på exakt samma tid. Utformad från ett ultra andningsnät fungerar smöriga mocka -paneler på snörningssystemet såväl som tåbox för en touch av lyx, medan gummierade accenter erbjuder lite robusthet till 70 -talet som kör silhuett.

Tre ränder skjuter över sidopanelerna, medan medialerna är dekorerade med “ninja”; på den ideala skon såväl som “tid i”; Till vänster – en nick till sin samling med den tyska jätten. För att avrunda allt, en full längd förbättrar mellansulan sätter sig nedanför och levererar en upprörande mängd komfort med varje steg.

Bild med bara nya spark
Just nu förstås ganska mycket annat annat om Ninja x adidas nite jogger ‘tid in’, men det förväntas minska extremt snart tillsammans med en stor variation av kompletterande kläder. Låt oss förstå vad du tror på denna NJ, samt se till att hålla den låst hos den enda leverantören för den nuvarande såväl som största nyheter i Sneakers värld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *