Du kommer inte att tro på aktieantal för Adidas Yeezy Boost 350 V2 “statisk”

med den överhängande frisläppandet av Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static’ precis runt hörnet, vi känner nu lagenummer för detta exklusiva droppe, och de kommer att chocka dig!

Med en vit PrimeKnit övre som har ett antal mönster, inklusive ränder och polka dots, är “statisk”, till skillnad från någon yeezy vi har sett tidigare. Helt bort med den konventionella sidrängen väljer denna sko istället för en transparent rand som låter bärare böjas sina strumpor, sorts som den off-white x-converse chuck taylor all stjärna. För att runda allt av, knäcker tjocka vita tracer skon tillsammans, medan en unikt formad mellansula sitter under foten, och ligger en bädd av boost för ytterligare komfort och en mjukare strida.

Enligt våra källor kommer det att finnas 28 000 par laddade på Adidas EU. Detta är övergivna belopp som överväger att det fanns 22 823 “sesam” och bara 12 000 “semi frusen gul” under återuppbyggnaden förra veckan. Jag antar att Kanye verkligen menade det när han lovade att alla kommer att kunna cop ett par Yeezys, va?

Låt oss veta vad du tycker om den här nyheterna i kommentarerna nedan, och om du ska coping adidas yeezy boost 350 v2 “statisk”! I relaterade nyheter är det allt vi vet hittills om Kanye’s Yeezy-lineup för 2019!

Om du funderar på att camping några helt nya adidas värme, var noga med att kolla in det senaste här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *