OI Polloi lanserar sitt “Sportswear Co.” Insamling av collegiate-stil varor

Om du inte är bekant med oi polloi, är chansen stor att du kommer att vilja ändra det. Eftersom de tidiga 00-talet har detta Manchester-baserade streetwear/samtida kläder avtrycket erbjudit Storbritannien baserade fans med några av de finaste kläder som finns tillgängliga, och den har nu lanserat sin egen OI Polloi Sportswear Co.-linje.

Denna nyaste samling av kläder omfattar lätt klassiska Americana-inspirerade kollegiala silhuetter, som alla anländer med ett tydligt fokus på både form och funktion. Hela sortimentet Sports tungviktiga fleece -back -jersey -bitar blandade med ett urval av kvalitetsstickade stilar.

Bild genom oi polloi
Hoodies, crewnecks, t-shirts, joggar, shorts, halvsziper och stickor finns alla inom det trendiga sortimentet och är alla dekorerade med ett antal trendiga nyanser. Neutrala nyanser av beige, ljusgrå, off-white och brun markeras alla av stänk av skoggrön, krickablått och djupt marinen i hela.

Bild genom oi polloi
Varje trendig silhuett som erbjuds har gjorts i Portugal för att garantera maximal kvalitet, med bomullen som anländer med en 50% organisk och 50% återvunnen blandning. Så om du vill uppgradera dina vitala bitar 2022, leta inte ännu mer än denna skarpa samling. Den fullständiga OI Polloi Sportswear Co. -linjen är nu tillgänglig på varumärkets webbplats. I andra nyheter levererar Peaceminusone en överraskningsfall precis i tid för semestern.

Bild genom oi polloi

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *