En titt på Futura X Off-White X Nike SB Dunk Low “Orange”

Efter att ha fått en bättre titt på “UNC” förra veckan, tar vi nu en titt på foten Futura X off-white X Nike SB Dunk Low “Orange”! Den allra första hittades på banorna i Paris Fashion Week förra sommartiden under ut-Whites vår/sommar 2020-showcase, denna trevägs kollaps tar på årets många hyped silhuett.

Målad i en slående orange färgkombination med “Midnight Navy” -accenter som lyser med sidopanelerna såväl som tåbox, skjuter en ren vit Nike Swoosh över sidorna såväl som medialer för extra kontrast. Precis som Virgil Ablohs tidigare Dunk Low-projekt, har han introducerat ett distinkt vägskoinspirerat snörningssystem som använder två par på en gång, med en hantering av en mycket mer klassisk metod såväl som den andra sicksackande över toppen av skon för skon för skon Supreme Lockdown Fit.

Bild genom Repgod888

Bild genom Repgod888

Bild genom Repgod888
Eftersom det här är en SB -utgåva får du den feta tungan för att lägga till dämpning utöver en zoomluftsula under foten. Du kommer också att upptäcka den traditionella off-white X Nike dekonstruerade detaljer, med teknisk verbiage som pryder den inre panelen samt citerad text tryckt på snören. För att runda allt “FL” träffar hälen som ett nick till Futura Laboratories och stärker detta trevägs partnerskap.

Medan vi inte är säkra på om eller när Futura X off-white X Nike SB Dunk Low “Orange” kommer att släppas, är en sak som vi är 100% säker på att du kommer att höra vad du kräver att förstå om dem mycket Först på den enda leverantören, så se till att du håller den låst så mycket mer information utvecklas! Låt oss förstå vad du tror på denna kollaps, liksom när du är här, kan du också ta din allra första titt på Off-White X Nike Dunk Low “Black”!

Bild genom Repgod888

Bild genom Repgod888

Bild genom Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *