Upp nära med Sacai X Nike Blazer Low “Magma Orange”

Sacai X Nike Blazer Low “Magma Orange” måste vara en av branschens värsta bevarade hemligheter. Mycket först läckte all metod tillbaka på sommaren, chitose Abehandlade sedan dem dessutom i augusti när hon utsatte dem i hennes vår / sommar 2021 Lookbook. Nu, efter extra rykten, står vi upp såväl som personliga med skon, liksom det är vad vi verkligen hoppades på såväl som så mycket mer.

Med extremt mindre skillnader jämfört med det par vi fick en utseende på sommaren, fungerar “Magma Orange” på toppen av en skarp vit läderbas med en staplad hälavdelning som bär en slående likhet med den som upptäcktes på Blazer mitten från 2019. Dubbel Nike Swooshes skjuter över sidopanelerna i orange såväl som gula toner, liksom som du kommer att upptäcka dubbla tungorna, sålen, liksom lacing-system också för en estetik som är ganska faktiskt dubbelt så bra.

Bild med hjälp av Solebyjc
Co-Branded Sacai X Nike-skisser träffar hälen såväl som innersula, avrundning av Ultra Hyped Blazer Low som vi har blivit ute i månader.

Ställ in för att introducera tillsammans med en “klassisk grön” variant, den Sacai X Nike Blazer Low “Magma Orange” förväntas minska någon gång på våren. Låt oss förstå vad du tror på Abe nästa Swoosh-samarbete, liksom i tillhörande nyheter, det verkar som fragmentstilen x Sacai x Nike Ldwaffle är verkligen frigörande!

Bild med hjälp av Solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *