Är ett Ultimate X Dickies -partnerskap i verk för FW21?

Det har varit något fridfullt några veckor för Ultimate eftersom det New York -baserade skatemärket förbereder sig för att introducera sin extremt förväntade höst/Winter 21 -kollektion. Just igår tog varumärket till Instagram för att ge oss en teaser av vad vi kan komma att förvänta oss den kommande säsongen såväl som det har väckt fansens intressen för att säga det minsta.

Enkelt bildtexter “Ny höst/vinter 2021 -kollektion kommer snart”, bilden visar en design med ryggen förlitade sig på kameran dekorerad i vad vi bara kan förutse att vara kommande bitar. På toppen sportar han en stor pufferjacka som har ett helt tryck av ungdomar som tittar på en skridskofilm utanför den ultimata Lafayette Street-butiken. Den berömda bilden togs av Yuri Shibuya tillbaka 2000, liksom också funktioner i varumärkets Rizzoli -bok. Utifrån den senaste videon på Supreme’s Instagram kommer jackan också att fungera 3M reflekterande egenskaper.

Trots detta show-stoppande stycke var många fans lika glada över att se vad det var i par med. Designen använder ett svart par dickies byxor som verkar vara quiltade på utsidan. Vid bättre inspektion ser vi den bekanta Dickies -logotypen som säkerhetskopieras av Supremes ikoniska box -logotypsignatur, vilket tyder på att vi sannolikt kommer att se ett fullständigt partnerskap någon gång under säsongen.

Håll den inlåst just här för allt det senaste på Supreme’s FW21 -samling! I tillhörande nyheter, inspektera inte så ultimat (Italia) längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *