Ditt bästa utseende ännu på Travis Scott X Nike Air Max 1 “Vete”

Det är ingen hemlighet att Travis Scott är 2021: s kung av sneakers. Efter att ha tappat två Ultra Hyped Air Jordan 1s tidigare denna månad, är den hyllade rapparen nu tillbaka med inte en, inte två, men fem Air Max 1s – och vi ser nu vår bästa titt ännu på Travis Scott X Nike Air Max 1 “Vete”! Även om detta speciella samarbete har varit höljd av kontroverser, särskilt på grund av ett visst element i AM1, finns det ingen tvekan om att hype -nivåerna ökar för dessa!

Målad i en dynamisk all-gul färgpalett som påminner oss om “limonaden”, är La Flames tag på den legendariska silhuetten lika premium som den blir. Arbetar ovanpå en ballistisk nätbas, premiumläderpaneler lindas runt hela skon för lyxestetik som är gjord för att vända huvuden.

Den laterala Nike Swoosh har inverterats precis som på Travis Scott x Air Jordan 1 High “Dark Mocha” från 2019, och mörka kricka nyanser stiger ner vid de tjocka repet snören och bandöglarna – den senare sträcker sig hela vägen till baksidan till baksidan att fungera som en dragflik. Ett nyutvecklat gummi “CJ” -emblem finns på tungan som ett nick till “Cactus Jack”, medan små flaggor är sömda vid hälen för en ung pojkespoutsinspirerad vibe.

Bild genom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Som diskuterats i inledningen är den kontroversiella funktionen här den blockerade luftbubblan som är en av Air Max 1: s definierade funktioner. Detta har färgats över i en komplementär gul nyans som är till skillnad från allt vi har sett tidigare. För att runda det hela är den svarta gummi -yttersulan utsmyckad med “Cactus Corporation” och utsmyckad i samma mönster som du hittar på det inre lagret av Travis Scott X Nike SB Dunk Low från förra året.

Ställ in att släppa längs fyra andra färger inklusive “Barockbrun”, “Gray Haze”, “Off Noir” och “Saturn Gold”, kommer Travis Scott X Nike Air Max 1 “vete” att släppas någon gång mot slutet av året . Låt oss veta vilken färg du känner dig mest, och medan du är här kan du lika gärna ta din första titt på nästa Travis Scott X Air Jordan 6 “Cactus Jack”!

Bild genom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *