Nike Sb Dunk High “Barock Brown” får den veganska läderbehandlingen

Vi har sagt det förut såväl som vi kommer att ange det igen: om 2020 var årets dunk låg då dunk högt går Att helt dominera 2021. Samtidigt som vi fortfarande har totalt en hel vecka i januari, får vi redan rykten om att massor av hyped highs är i verk, inklusive den kommande Nike sb dunk High “Barock Brown” som är lika mångsidig som det blir.

Medan det kan se slank såväl som grundläggande från ett avstånd, vid dessutom inspektion kommer du att upptäcka att det finns mycket mer än att träffa ögat. Tillverkad från en brun vegansk läderkonstruktion, inga djur skadades i tillverkningen av denna sko. Mörka miljövänliga snäpper slipsar som alltså tillsammans för ett mycket mer jordiskt utseende så bra som känner, medan en Nike Swoosh skottar över lateralen såväl som mediala sidor i en tonalpalett.

En skarp vit mellansula sitter under foten för en kontrast, såväl som avrundning allt är ett komplementärt gummiband som bär en slående likhet med den som upptäcktes på “Pro Green” som lanserades i slutet av förra året.

Förväntad att minska någon gång i månaden, är Nike SB dunk High “Barock Brown” en miljövänlig suppleant till den berömda skate sko. Det är ingen tvekan om att många fler veganska val kommer att erbjudas under de närmaste månaderna, så se till att du håller det låst på den enda leverantören för mycket fler nyheter som det utvecklas! Låt oss förstå vad du tror på den här utgåvan, liksom i tillhörande nyheter, mattan Business X Nike sb Dunk High har Tearway Övertal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *