Jordan Brand Holiday 2021 Retro Collection har officiellt avslöjats

Det har varit ett helvete på ett år för Jordan Brand. Efter nio månader med att inte släppa något annat än värme kommer Michael Jordan -Helmed Partnership att fortsätta detta med Jordan Brand Holiday 2021 Retro Collection – och vi tar vår första titt ännu!

Med totalt tretton stilar och färgvägar startas samlingen med den efterlängtade Air Jordan 1 High “Patent Bred” som tar på sig den klassiska färgen men med en glansig twist. Den varmt förväntade Air Jordan 1 High “Bordeaux” kommer också att lanseras. Med en slående likhet med den legendariska “Midnight Navy”, kommer den komplett med en metallisk silver Swoosh som vi alla känner och älskar från Co.JP -utgåvan.

1
2
3
4

Efteråt gör det mångfärgade mästerverket som är Air Jordan 1 High “Hand Crafted” också sin stora debut den här säsongen. Med jordnära paneler ser det ut som något som har gjorts av hantverkare. Naturligtvis kan du inte prata om detta sortiment utan att nämna Air Jordan 1 hög “atmosfär” som är nyfiken inspirerad av MJ: s kärlek till bubbelgummi. Även om detta kan verka lite slumpmässigt finns det ett gäng coola detaljer om denna Air Jordan 1 som visar detta.

Nästa stopp får vi ett par Air Jordan 3s inklusive en som är täckt i militär camo och Air Jordan 3 “Pine Green” som har varit raseri eftersom de först läckte förra månaden. En hyllning till Oregon Ducks, det är förstärkt med klassisk cementmönster som gör detta till en omedelbar klassiker. Två Air Jordan 5 är också här, nämligen Air Jordan 5 “Jade Horizon” och en isig blå variant som vi inte kan vänta med att se personligen.

1
2
3
4

Nästa kapitel börjar med Air Jordan 9 “Chile Red” som är djärv och ljus och är ett nick till Air Jordan 9 “Motorboat Jones” från 2012. Air Jordan 12 “Royalty” påverkas av AJ12 “Taxi” med Några extra gulddetaljer, medan Air Jordan 13 “Court Purple” ger klassikern en kunglig återuppbyggnad. För att runda det hela är en vinterad Air Jordan 14 idealisk för de kallare månaderna framöver, medan en neonrosa Air Jordan 14 -låg är inspirerad av att vara “djärvt och unapologetically”.

Debuterar i oktober, se till att du håller den låst på den enda leverantören för mycket mer information om Nike Jordan Brand Holiday 2021 Retro Collection när den utvecklas! Låt oss veta vilken stil du känner dig mest, och i relaterade nyheter, Air Jordan 1 Retro High Og “Dark Marina Blue” tappar nästa år!

1
2
3
4
5

Visa mer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *