Nike SB Dunk High “277” är inspirerad av Magnus Walker 1971 Porsche 911

Under de senaste månaderna har Nike tagit inspiration från några av historiens många berömda sportbilar för sina sneakers. Från “Gulf” till “Pink Pig” ser det ut som att Beaverton -varumärket hyllar ännu en populär bil med Nike SB Dunk High “277”!

En hyllning till Magnus Walker’s massiva Porsche -kollektion, mycket mer specifikt, hans Porsche 911 t “277”, varje liten detalj har replikerats på denna dunk. Med en blå, röd och vit färgpalett, har “277” en multitexturerad läder- och mocka konstruktion. Olika ytor ger djupet till designen med perforeringar som efterliknar sportstolar och en himmelblå swoosh som skjuter över sido- och medialsidan med hastighet.

Bild med hjälp av WAVEGOD_THELEGEND
Int’l frakt

Se mer

“277” ventures ut på hälen för en superbiltyp utseende och känsla, medan racerband kan hittas längs baksidan av Zoom Air -mellansulan komplett med Nike -märke i alla kepsar, slutföra designen.

Ganska mycket ingenting är känt om Magnus Walker X Nike SB Dunk High “277” just nu i tid, så se till att hålla den låst hos den enda leverantören för mycket fler nyheter när det utvecklas! I relaterade nyheter, lyxiga Velor Graces the Dover Street Market X Nike Dunk Low!

Bild med hjälp av WAVEGOD_THELEGEND
Int’l frakt

Se mer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *