Pharrell Williams x adidas Crazy Byw lvl x ‘cny’ är röd het

firar grisåret med den helt nya Pharrell Williams x adidas Crazy Byw lvl x ‘cny’! Den nuvarande sneakeren från Power Duo, detta är ett behov av polis för alla typer av sneaker -samlingar, liksom den introducerar klockan 9 den 26 januari på Adidas UK!

Ser en hel del som en inverterad version av den ursprungliga färgvägen som vi såg på Adidas 747 StoreHouse St. -evenemanget redan i februari 2018, är Pharrell Williams x adidas Crazy Byw Lvl X ‘CNY’ i en röd såväl som gul palett , med ett Dragon Scale -mönster med hela tiden.

Med en ny podulär konstruktion för att förbättra komforten har den övre förstorad text som läser “ambition”. Byggt av ett stretchigt Primeknit -material, sitter den galna BYW på toppen av en chunky boost mellansula för ytterligare komfort både på gatan såväl som på domstolen.

Har tur detta kinesiska nyår med det helt nya Pharrell Williams x adidas Crazy Byw lvl x ‘cny’! Lansera klockan 9 den 26 januari på Adidas UK, låt oss förstå om du kommer att samla och se till att ladda ner den officiella den enda leverantörsappen för gratis ideal nu! I Associated New, Adidas Y-3: s vår/sommar 2019-kollektion är lättare än lätt!

Om du tror på att ha tagit någon helt ny adidas -värme, se till att inspektera strömmen här!

Bilder via sneakerpropet_

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *