Här är hur Instagram stylar Yeezy 700 V2 Geode

på allvar, vill Kanye West ta en paus i en minut – det är en Yeezy -släpp efter den andra !! Om du, som många av oss, har levt av en diet med mycket nudlar under den senaste månaden, kunde den här helgen se ytterligare ett slag för din minskande bankbalans. Det stämmer, ännu en Yeezy 700 kommer att leva och beroende på din preferens kan dessa vara för bra för att gå upp.

Som den andra stilen i Yeezy V2 -serien anländer ‘geoden’ med en något annorlunda konstruktion än OG. Tjock mesh är omgiven av paneler med premiumläder medan 3M -accenter ger en viss kontrast längs sidoväggen. Repspetsarna är en annan distinkt funktion på ‘geoden’.

Det är ingen som förnekar att detta är en djärv sko men däri ligger problemet; Hur utformar du en sådan chunky silhuett?! Tack och lov erbjuder Instagram inspiration. Här presenterar vi några av de bästa stylingbilderna som för närvarande trender.

Det är inte lätt att dra av jeans med den stora Yeezy 700 Geode men det kan göras. Se bara till att undvika boot-cut-denim-i själva verket, bär aldrig startskärningar med några tränare … period!

Med tanke på att Yeezy 700 är en sådan dominerande sko, vill du välja denim som är ganska oavbruten men ändå avsmalnande vid vristen. Det här är inte skorna att gunga med trånga jeans eller jegings !!

De flesta av fotskotten från Yeezy ökar 700 V2 Geode Showcase tjocka joggar eller nylonbyxor. Det är den påsare passformen hos dessa byxor som gör dem till ett idealiskt val mot den stora silhuetten.

Med tanke på att denna senaste färgväg är ganska anspråkslös kan du komma undan med dessa tillsammans med grå, marinblå eller svarta joggar.

Khaki fungerar också bra, som ses här med den klassiska strumporna-på-showen som är välkända av Kanye West. Kontrast med ett par funky färgade strumpor. Det kommer att lägga ännu mer uppmärksamhet på tränarna och bryta upp några av de mörkare nyanserna.

Nu kan du vara övertygad om att Yeezy 700 Geode är värt att beskjuta för. Flera säljare kommer att leva imorgon men Adidas UK ryktas att lansera de högsta lagermängderna.

Bokmärk på sidan och var redo för den kön att gå live från omkring 6.45. För mycket fler uppdateringar och varningar, håll den låst till @Thesolerestocks.

Bilder genom @iamfamousnobody, @monsieurbanana & @Hanzuying

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *