Haroshi X Pangaia återförenas för en BE@RBrick-tema Capsule Collection

Japan konstnär Haroshi har kopplat upp igen med miljömedvetet livsstilsmärke Pangaia för en BE@RBrick-stylad kapselkollektion. De två kolliderade först 2019 för en kapsel som sålde ut i sin helhet under de första 24 timmarna, så vi förväntar oss att den här kommer att bli en liknande historia!

För det okända är Haroshi en skateboarder och självlärd träarbetare känd för sin unika konststil. Han använder gamla skateboarddäck för att skapa en mängd stora skulpturer och mönster.

Bild via Hiroshi X Pangaia
När han anländer till både mäns, kvinnors och barnens storlek, använder denna samling Haroshis berömda BE@rbrick design satt över ett urval av Pangaia -varor. T-shirts, hoodies, svettningar och en rad tillbehör har alla fått Haroshi-behandlingen med sin signatur trä vara@rbrick som gracing framsidan av varje bit.

Vid sidan av designen har en rad lekfulla nyanser inklusive rosa, gul, ljusblå, vit och svart alla varit med. Den fulla kapseln kommer att finnas tillgänglig att köpa från 15 juli från Pangaia Webstore samt från utvalda platser i Tokyo. Om det sista samarbetet är något att gå av det här kommer att sälja ut snabbt! I andra nyheter kopplar Gucci upp till Gaming Organization 100 tjuvar för ett oväntat samarbete.

Bild via Hiroshi X Pangaia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *