Yeezy Boost 350 V2 “uppfödd” fick precis en stor ombyggnad!

Vi kan inte tro att vi säger detta men Yeezy Boost 350 V2 “BRED” har precis fått en stor ombyggnad på avkommor! Händer ner en av de mest ikoniska 350 V2: erna som någonsin har gjorts, du kräver att stoppa det du gör och säkra din storlek just nu medan den fortfarande är tillgänglig!

Med en stealthy svart primeknit-övre är sidopanelerna utsmyckade med “SPLE-350” i en stark röd nyans. Även om ingen verkligen förstår vad detta står för, är det fortfarande lika ikoniskt som någonsin fyra år efter dess ursprungliga släpp. Runt hälen på Yeezy kommer du att upptäcka en praktisk dragflik totalt med en enda sömnad. Detta ger en enkel men ändå slående kontrast som säkert kommer att vända huvudet vart du än går.

Int’l frakt

Köp nu

Int’l frakt

Köp nu

Nere nedan upptäcker du en adidas boost mellansula som är lika bekväm som någonsin. Detta är inrymt i ett ribbat system som har använts på Kanye Wests signatursko sedan tidens början.

Tillgänglig nu direkt från avkommor, polisen Adidas Yeezy Boost 350 v2 “uppfödd” just nu innan det är lika sent! Låt oss förstå om du hanterade till polisen, liksom när du är här, kan du också ta en fot på Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone”!

Int’l frakt

Köp nu

Int’l frakt

Köp nu

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *