ARIES X New Balance 327 är inspirerad av TerraceWear

Fortsätter det pågående partnerskapet mellan de två etiketterna, förekommer X New Balance 327 -kapseln att släppa senare denna månad och hämtar inspiration från de avslappnade kläderna som bärs på briterna Fotbollsterrasser på 90 -talet.

Den heta löparen släpps i både en svart och en vit version och tolkas av den brittiska baserade streetwear-etiketten för att visa upp ett banbrytande utseende som utan tvekan kommer att bli en hit med det trogna fanbasen som märket har utvecklats under åren!

Bild genom ny balans

Bild genom ny balans
Båda paren ser ut att vara utformade från premium tumlade läder över överdelarna, med hits av röd detaljering som lägger karaktär till designen. Varumärke spelas ut över sneakers, med Vädurslogotyper som finns på sidosidorna i gummiflikform, såväl som över spetsdubraerna och hälflikarna.

Under fötterna är den chunky mellansulan på 327 närvarande som alltid, döljer massor av dämpning, medan en robust vintage-stil yttersula slutför utseendet. 327 har varit en het sko i år, så vi förväntar oss att detta senaste samarbete ska vara lika populärt!

Bild genom ny balans

Bild genom ny balans
ARIES X New Balance 327 -paketet kommer att lanseras den 30 oktober exklusivt genom Väduren och kommer då att se en större utgåva den 6 november. Om du vill polisen, håll det inlåst här för alla de senaste och medan du är här kolla in din första titt på Yeezy 700 V3 “Kyanite”!

Bild genom ny balans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *