Puma “Unity Collection” firar rättvisa såväl som jämlikhet

Den här säsongen firar Puma rättvisa och jämlikhet med Puma “Unity Collection”. En hyllning till den etos som Sport förenar alla, denna enorma sort inkluderar ett antal eftertraktade silhuetter utöver många kläder och tillbehör också.

Bestående av den framtida ryttaren, RS-X3, Cali Sport, Ralph Sampson LO, RS-2K, såväl som kärleken, fungerar varje design på en ren vit läderbas med Panel of Suede med hela tiden för en ytterligare premium vibe. Flerfärgade regnbågens accenter gör sin metod över varje silhuett som en indikation på att Sport återförenas alla.

Som nämnts tidigare inkluderar “Unity Collection” också kläder också. Dessa är utsmyckade med världsomspännande flaggor, medan tryckta dragkulor, liksom metallisk guldhårdvara höjer mönster.

Bild via Puma

Bild via Puma
Som en del av lanseringen har den tyska jätten också lovat att donera 100 000 dollar till U.N. Covid-19 Solidarity Response Fund, där donationer kommer att gå direkt för att stödja Världshälso- och hälsoorganisationens världsomspännande arbete för att hjälpa länder att förhindra, upptäcka och såväl som Svara på den nuvarande pandemin.

Puma “Unity Collection” erbjuds nu på Puma samt andra aktieägare! Låt oss förstå vilka bitar du väljer upp, liksom i tillhörande nyheter, Puma Oslo-City OG är tillbaka och mycket bättre än någonsin!

Bild via Puma

Bild via Puma

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *